Om Seland Musikk

Seland Musikk er et foretak som ble opprettet i 2008. Den tid fungerte Seland Musikk som en privat musikkskole med Ingunn Seland som lærer. Mye har skjedd siden den tid, blant annet et giftemål og familieforøkelse.

Nå er Seland Musikk omskapt til en blogg. Målet med denne bloggen er å arrangere enkle pianonoter utskrevet for høyre og venstre hånd på piano. Til hver sang er det en youtubevideo som filmer fingrene på tangentene. På denne måten er det mulig for en nybegynner å lære seg enkle sanger uten å kunne noter.

Det å dele noter gratis på internett innebærer å sette seg litt inn i hva som er lov og ikke lov. Jeg tar utgangspunktet i regelen som sier at «70 år etter at komponisten er død, er musikken frigitt og kan brukes av hvem som helst uten å betale noe».

Alle notene er arrangert av undertegnede og ikke kopiert fra bøker.

Litt om meg
Jeg er utdannet musikklærer med trompet som hovedinstrument og piano som bi-instrument. Til daglig jobber jeg i kulturskolen, både som messinglærer, dirigent og pianolærer.

 

2 comments on “Om Seland Musikk
  1. Trygve Larsen sier:

    Synes du gjør en kjempegod jobb jeg… Tusen takk for at du deler det gratis..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Filter

Warning: Illegal string offset 'exclude' in /customers/a/7/4/seland-musikk.no/httpd.www/wp-content/plugins/cat-tag-filter-widget/cat-tag-filter.php on line 151 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/a/7/4/seland-musikk.no/httpd.www/wp-content/plugins/cat-tag-filter-widget/cat-tag-filter.php on line 151